2011. február 25., péntek

Csillagvariációk

Amióta megkaptam ezt a sütőformát - jónéhány változatban kipróbáltam már.
Íme néhány közülük:


CSOKIS CSILLAGOM
Az alap tészta:
Alapvetően mindegyiket tönköly-lisztből készítem - fele-fele arányban teljes kiörlésű és fehér lisztből.
Kb 50-60 dkg együtt. 
További hozzávalók:
Fél tasak száraz élesztő
Két csipet szódabikarbóna
Néhány csipet só
Barnacukor
Fahéj-fűszerkömény-gyömbér és szegfűszeg (mehet még csillagánizs is - annak aki szereti!!)
Az extrák:
Csoki - mazsola - dió - lekvár (tölteléknek) - karob...stb.

DIÓS CSILLAGOM

KÓKUSZOS CSILLAGOM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése