2015. december 9., szerda

EDD FEL A VÁROST!

Sziasztok!


Világpremier következik, mert eddig ezen a blogon még nem ajánlottam sem rendezvényt, sem konkrét éttermet. A jövőben ez egy kicsit másképp lesz!!!
Azaz már itt és most! A mai bejegyzésem egy remek programajánló, nevezetesen az "EDD FEL A VÁROST!", amely során a budapesti street food szféra eddigi legnagyobb megmozdulására kerül sor december 10-én, csütörtökön, 18:00-tól. A korábbi "A ... Éjszakája" típusú rendezvények tematikájának megfelelően A Street Food éjszakáján is saját helyükön várják majd a street food bárok, burgerezők és az adventi vásárokra kigördülő food truckok az érdeklődőket, és mindegyikük 20-50% közötti árkedvezményekkel és különleges adventi menüvel készül.

Az esemény iránt már most óriási az érdeklődés, egyre több helyen foglalják az asztalokat, melyhez az Uber szállítja majd díjmentesen az utasokat, és már most tömegek böngészik a Flyerz.hu street food adatbázisát, melyben az összes, A Street Food éjszakájához csatlakozott hely megtalálható adataikkal, leírásukkal és az adott kedvezmények mértékével együtt. Érdemes előre megtervezni a csütörtöki street food útvonalat, hogy minden ízletes falatra jusson idő és hely a hasunkban.

A budapesti street food népszerű hulláma olyan helyeket mutat fel, melyeknek eljött az ideje, hogy reflektorfénybe kerüljenek. Kiemelkedő kuriózumnak számít például a School Bus, mely egy Amerikából érkezett iskolabuszból lett átalakítva mozgó étteremmé. Vagy a W35, amely a tex-mex vonalat képviseli magas fokon, egyedi hangulatú street food bárjai magával ragadják az amerikai és mexikói konyha szerelmeseit. A Befaló Bill a manapság legtöbbet emlegetett, legújabb elkészítési eljárással, kemény fán füstöli a szaftos húsokat, mely teljesen új, eddig nem tapasztalt ízélménnyel ajándékozza meg a húsimádókat. A Sza-Sa Burger pedig a klasszikus formák és ízek követőinek nyújt minőségi street food élményt Budapest külvárosában.
Velük együtt több mint 60 helyen várják a street food bárok és food truckok a műfaj szerelmeseit, melyek pontos listáját az adventi menü kínálattal és a kedvezményekkel együtt a www.flyerz.hu-n tekinthetőek meg.

Esemény: www.facebook.com/events/964884303554674/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése